Noticies

20-06-2018
El BCN Rugby subaquàtic presenta dos equips a la primera parada de la Trinations League

La primera ronda de la tercera edició de la Trinations League se celebra a Barcelona.

En aquesta competició europea, el club BCN Rugby Subaquàtic –que n’és bicampió- ha tingut una actuació destacada amb la presència de dos equips.

La primera parada s’ha celebrat aquest dissabte 16 de juny a les piscines Municipals de Montjuïc. El dia ha acompanyat els esportistes i els ha permès gaudir d’aquest gran torneig que reuneix equips de Grècia; d’Itàlia; de França, de Suïssa i d’Espanya.

Per primera vegada a la història del club, l’equip barceloní ha presentat dos equips a aquest torneig. I els dos equips no ha deixat de sorprendre amb la seva actuació.

El primer partit de tots el van jugar els dos equips de Barcelona: el primer equip, el Barcelona Rugby Subaquàtic, va aconseguir superar al segon, Barcelona Dracs, en un matx en què tots dos combinats van demostrar un gran nivell.

L’equip del Barcelona Dracs, després de fer un gran torneig, ha assolit la cinquena posició en el torneig. Al seu torn, el Barcelona Rugby Subaquàtic guanya tots els partits amb un gran control de la porteria que només es trenca en el partit contra l’equip de Florència. L’empat a un del resultat comporta que tots dos equips acabin compartint el primer lloc del torneig.

La jornada es va tancar amb un partit femení que van guanyar l’equip de les jugadores del Barcelona davant d’un combinat format per la resta de noies d’altres equips.

Amb l’acabament de la primera ronda de la competició, el campionat segueix molt viu: tot es decidirà en la segona i definitiva parada,  que es durà a terme el cap de setmana del 8 de setembre a Bèrgam, Itàlia. Allà se sabrà qui serà el campió de la tercera edició de la Trinations.

Cal tancar el periple barceloní amb l’enhorabona per aquesta gran jornada als esportistes de la ciutat, que han demostrat una vegada més el grau de creixement d’aquest equip i el nivell que demostra  campionat rere campionat. 

Foto