Noticies

09-09-2016
El BCN Rugby Subaquàtic tanca la temporada amb la victòria a la Trinations

L’equip català BCN Rugby Subaquàtic s’alça amb el títol de campió de la primera edició de la Trinations.

Els i les esportistes del club barceloní han disputat el primer cap de setmana del setembre l’última parada del torneig de la Trinations, la Lliga de Rugbi subaquàtic en què prenen part juntament amb equips d’Estats del sud d’Europa -principalment clubs d’Itàlia, Suïssa i Espanya-. Aquesta quarta i última parada de la Trinations es va disputar a Bèrgam, Itàlia.

En aquesta ocasió, els resultats de l’equip han estat immillorables. Dissabte es van jugar les fases de grups i, en elles, l’equip barceloní va aconseguir la primera plaça del seu grup, cosa que li va donar l’oportunitat de lluitar pel pòdium.

Els primers classificats de cada grup s’enfrontaven entre ells per aconseguir la primera posició. A més del BCN Rugby subaquàtic hi havia el seu rival directe, el Pirañas de Valladolid, que encapçalava el rànquing de la Trinations, i un equip convidat al torneig que participa a la Lliga del Nord d’Europa sub-21, l’equip d’Àustria.

El BCN Rugby Subaquàtic va mantenir la porteria a zero en tots els partits i va guanyar de forma contundent. L’excepció la va establir l’últim partit, que van jugar contra els austríacs: al final del partit van marcar un gol a l’equip català que li suposaria la derrota i una merescuda segona plaça en el torneig de la Bergam Cup.

Malgrat això, en els còmputs de la Trinations, el BCN Rugby Subaquàtic va guanyar al seu rival directe i això li dóna la primera posició en el rànquing i el trofeu que els guardona com a campions de la primera edició d’aquesta competició internacional: l’emoció que ha afectat tot l’equip no es pot descriure amb paraules!

Aquest primer cap de setmana de setembre ha quedat demostrat que el club BCN Rugby Subaquàtic té un equip de jugadors molt ben compenetrats, a més de ser un dels equips amb més participació femenina.

Cal agrair tot l’esforç que han fet l’equip i tota la resta de participants de la Lliga, que han situat la competició en un nivell alt i que han contribuït a promoure el Rugbi subaquàtic arreu d’Europa.

Ara, a més de gaudir del títol, cal començar a preparar la nova temporada i la participació a la segona edició de la Trinations amb l’objectiu de retenir la possessió del títol.

Foto