Noticies

05-11-2021
Resum Copa Catalana Onnautic 2021

El passat dimarts 12 Octubre 2021 es va realitzar la  XVIII COPA CATALANA sota el patrocini de Onnautic i l'organització del club Skaphos. Aquesta competició estaba prevista per el següent cap de setmana però la negativa del Port per tenir una altre activitat va precipitar el canvi de dates. Tota la organització va tenir que precipitar-se per quadrar permisos i logística per poder realitzar la competició. Aquest fet va mermar la participació a 8 equips: 4 SKAPHOS, 2 APS, 2AESNETPUNO. En una època immillorable per temperatura de l'aigua, visibilitat i moviment quasi tots els equips van superar les 10 peces, totes elles de pes superior a 500gr sent peixos en edat adulta i duplicant-triplicant les talles mínimes legals per la pesca recreativa i professional.



El mar estava bastant tranquil, un lleuger mar de fons va acompanyar la proba però no suficient per donar un cop d'escuma que generés moviment a la línea de costa. Per tant, els participants van anar a buscar forats, zones de pas a mig fons i zones de làbrids. L'equip de Abel, Carles i Eugenio varen presentar unes corbes molt maques, l'equip format per Kike, Quique i Jordi varen presentar un mero que en bàscula va fer 3.040gr superant per nomès 40gr el pes mínim cosa sent una sorpresa per l'equip ja que pensaven que no arribaria al pes. Però la pesca mes abundant va ser la de Alberto, Esteve i Marc presentant quasi 2 cupos de llises i 22 peces sent clars vencedors de la proba. 

L'equip de Ferran, Jordi i Marcos va tenir que abandonar abans de donar la sortida per problemes amb el motor, aquestes coses passen, no declineu ¡Us esperem un altre any!

Tot el peix va ser entregat a la beneficència perquè persones desemparades de la zona poguessin gaudir de proteïna fresca i saludable. Com sempre les competicions de pesca recreativa subacuàtica son benèfiques per retornar al territori amb generositat tot el peix que s'extrau de la seva costa.
 

Es va finalitzar la competició amb unes pizzes dempeus en espai obert per fer una mica de caliu i sent clarament la millor part de les competicions. ¡Esperem seguir gaudint de la competició selectiva i responsable durant molts anys gracies a la vostre participació i empenta!

Agraïments a l'Skaphos, en especial a Carles Font i Enric, per l'organització i la paciència.

Galeria imatges: Aquí