Noticies

27-09-2022
Magnífic Nacional de VideoSub i FotoSub!

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Campionat d'Espanya de VideoSub i FotoSub a Cabo de Palos, Múrcia, coincidint amb la primera edició dels Jocs de l'Aigua. La representació catalana va lluir unes impecables actuacions: 

Pel que fa al videosub, l'equip del Marc cubells i Carles Xifré van aconseguir la tercera posició en categoria de vídeo sense edició i la segona posició en vídeo amb edició. Uns resultats que, amb la suma dels dos, van assolir el subcampionat d'Espanya de videosub, Cevisub 2022.

L'equip de Marc Pedrals i Paqui Serra, van obtenir el dotzè lloc. 

Pel que fa a fotosub, l'equip format pel Joan Barcia i Eva Cruz va ser subcampió en categoria peixos, va obtenir la vuitena posició en categoria angular amb bussejador i la novena posició amb foto lliure.

Aquestes actuacions han donat com ha resultat la posició número deu a la classificació general del campionat d'Espanya de Fotosub a aquest equip. 

Per tant, la FECDAS podrà enviar dos equips de foto i vídeo al campionat d'Espanya d'imatge del 2023; amb l'objectiu de seguir competint, aprenent i assolint reptes. 

Moltes felicitats a tots i a totes!