Noticies

09-12-2021
Èxit participatiu i organitzatiu en el congrés de FECDAS

Dissabte 20 de novembre s'ha celebrat el congrés per a instructores i instructors organitzat per la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques a les instal·lacions de FECDAS. El congrés ha tingut una participació de vuitanta instructores i instructors.

La jornada ha iniciat amb la rebuda del president Guillermo Álvarez, qui ha agraït la presència dels participants i ha destacat la responsabilitat social de FECDAS dirigida a la inclusió social, la igualtat de gènere i la conservació del medi ambient.

Posteriorment Albert Batalla, gerent de la Federació, ha analitzat traslladat els objectius de la Federació, així com la tasca diària de FECDAS. També ha analitzat el mercat del busseig, i ha presentat el calendari de la temporada. Ha tancat la seva intervenció presentant les novetats de la Federació, entre les quals una intranet exclusiva per bussejadores i bussejadors i la guia impresa del busseig. 

A mig matí s'ha ofert un esmorzar i s'ha fet una foto de família. Després de l'aturada, ha iniciat la taula rodona sobre l'empoderament de la dona formada per Laura Carreño, Lola Cervantes, Nuria Ortilles i Sussana Vidal i moderada per Nati Pareja. Han presentat una enquesta realitzada per FECDAS on han plasmat la desigualtat de gènere en l'àmbit subaquàtic i han proposat accions com visibilitzar la dona a les xarxes socials, dotar d'autonomia a la dona en la pràctica del busseig i cuidar el llenguatge inclusiu.

Finalment, s'han lliurat els reconeixements, s'han resolt tots els dubtes plantejats relacionats amb la pràctica del busseig, els cursos, el calendari, etc. i s'ha lliurat un obsequi a cada instructor I instructora. Per acabar, hem gaudit d'un dinar.

Gràcies a totes les instructores i a tots els instructors que han acudit al Congrés de FECDAS!



Trobareu més imatges a la galeria d'aquesta web o fent clic aquí.