Noticies

11-11-2020
La FECDAS de la mà dels seus representants ha defensat els interessos de les Activitats Subaquatiques

La FECDAS de la mà dels seus representants ha defensat els interessos de les Activitats Subaquatiques

La Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques ha estat avui a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, davant de la Generalitat de Catalunya, amb les 68 Federacions i la UFEC per reclamar importancia del sector esportiu Català.

 

RECLAMANT DE LA VEU DEL PRESIDENT DE LA Unió de Federacions Esportives de Catalunya el senyor Gerard Esteva:

 

  • Que ens deixin obrir clubs, i instal·lacions esportives, perquè l’esport és salut, salut física i mental. Volem continuar sent útils per a la societat com ho hem estat sempre. Som part de la solució!
  • Que ens deixin competir, perquè els nostres equips són la cèl·lula bàsica de cohesió social a tots els pobles i ciutats. Des dels nens i nenes més petits als equips grans.
  • Que el govern obri els ulls i s’adoni que la majoria del teixit esportiu està a l’UCI i per tant que posi ajudes directes i efectives al sector. Sector, per cert, castigat tradicionalment per les retallades des del 2010. Prou de promeses que no es fan efectives!
  • Que el govern reconegui l’esport com un servei essencial, i que cessi el menysteniment permanent que hem patit com a sector aquests darrers anys. Som servei essencial!
  • Que totes aquestes mesures siguin de caràcter urgent, que el PROCICAT autoritzi l’obertura de les entitats de forma immediata i que les ajudes demanades no es demorin més enllà d’aquest 2020.