Noticies

19-10-2020
EL XXIII FOTOSUB APNEA LLANÇÀ-CULERA

L'ÚLTIMA COMPETICIÓ AL CALENDARI CATALÀ DE FOTOSUB EN APNEA: EL XXIII FOTOSUB APNEA LLANÇÀ-CULERA 

L'ÚLTIMA COMPETICIÓ AL CALENDARI CATALÀ DE FOTOSUB EN APNEA: EL XXIII FOTOSUB APNEA LLANÇÀ-CULERA 
 

Organitzat com de costum pel club ACAS Costa Brava, aquesta, ja mítica, prova del calendari Català va comptar amb la presència de 5 participants de l'elit Catalana d'aquesta modalitat esportiva, que van poder gaudir d'una fantàstica jornada al bell mig paratge del Cap de Creus; la platja de Culera, que va resultar l'escenari perfecte amb dia de forta i freda tramuntana que bufava amb força però que manté aquest paratge amb l'aigua ben planxada i neta, això si, com és d'esperar a la mar d'amunt: aigua fresca, ben freda més aviat!
 

Segons comenten els participants a la prova, el peix restava esquiu i costaven les aproximacions, però amb molta varietat d'espècies. Ara caldrà que el jurat valori la qualitat fotogràfica de les diferents col·leccions presentades per donar el resultat i la classificació dels participants.
 

La prova es va desenvolupar i discórrer amb total tranquil·litat, i sempre mantenint des del començament totes i cadascuna de les mesures establertes per la pandèmia.
 

Aquí us deixem un petit reportatge en imatges d'en Francesc Farró; comissari de la prova, de com va transcendir la jornada: