Noticies

09-08-2022
Joan Barcia i Salvador Miralles revaliden el trofeu Palamós

Per segon any consecutiu guanyen el trofeu XV Fotosub Palamós Skaphos-sub de fotosub en categoria reflex i compacta, respectivament.

Els campions en la categoria reflex ha estat l’equip format per Joan Barcia, assistent Eva Cruz, del club Deep Sub, segones Ana Lama, assistent Mireia Montasell, de l’Spas Mataró i tercers Jordi Lopesino, assistent Pol Garriga, de l’Spas Mataró.

Els campions en la categoria compacta ha estat l’equip format per Salvador Miralles, assistent Angelo Fronte, del club E-Sub, segons Eduardo Pérez, assistent Oriol Planas de l’Spas Mataró i tercers Angelo Fronte, assistent Salvador Miralles, del club E-Sub.

La millor fotografia del campionat ha estat per Joan Barcia i Anna Lama, empatats a punts.

En la categoria lliure la millor fotografia del campionat ha estat per Salvador Miralles.

El trofeu Palamós Skaphos-sub de fotografia subaquàtica ens mostra la fauna de la Costa Brava i difon el respecte per a la seva conservació per seguir gaudint de cada capbussada.

El nostre agraïment a l’equip tècnic del club Skaphos-sub Palamós i a totes les Entitats col·laboradores que ho han fet possible: Port Esportiu Marina Palamós, Anemone Diving Center Palamós, Gidive Center, Restaurant Ca l’Amadeu, Fecotur, Ajuntament de Palamós, Departament d’Imatge de la FECDAS i Departament d’Esports de Palamós.

+ info:  Podeu gaudir de les fotos en la galeria del Campionat.

+ Info: classificació rèflex

+ Info: classificació compacta

FECDAS

Nota: pendent la classificació de vídeo que es farà la puntuació properament amb el jurat de tots els campionats catalans.

Joan Barcia, assistent Eva Cruz, del club Deep Sub

Millor fotografía campionat (32 punts)

2a millor fotografia categoria lliure

Ana Lama, assistent Mireia Montasell, de l’Spas Mataró

Millor fotografía campionat (32 punts)

3a millor fotografia categoria lliure

Salvador Miralles, assistent Angelo Fronte, del club E-Sub

Millor fotografía categoria lliure

3a millor fotografía campionat (31 punts)