Noticies

02-07-2022
XXI Open International Hoquei Subaquàtic UWH Barcelona-Ciutat de Sant Adrià del Besòs

El passat dia 2 de juliol es va celebrar a la piscina del poliesportiu de Marina Besos l’Open Internacional de Sant Adrià, Barcelona, edició XXI de hoquei subaquàtic. Organitzat pel club ISB amb la col·laboració de l’ajuntament responsables i treballadors de les instal·lacions i la FECDAS. En les esmentades instal·lacions es van ajuntar uns  160 jugadors de 16 equips diferents de tota Europa. Enumerant, procedents de Bèlgica, Alemanya, Polònia, França, Portugal, Italia, Holanda, Anglaterra i altres parts del estat com seria Madrid, Vitòria, Sevilla i l’Escala. Un cop acabat el torneig es va realitzar l’entrega de premis a càrrec de l’alcaldessa de Sant Adrià, Filo Canyete i, posteriorment, tots els jugadors i col·laboradors van anar al sopar del torneig celebrat a un cèntric restaurant.

El dia va començar amb l’entrada dels jugadors a les instal·lacions a les 8:30. Aquest any, la procedència dels jugadors participants va ser molt variada amb pinzellades de tota Europa. En la seva totalitat es van reunir 160 jugadors repartits en 16 equips i subdividits en 3 grups per tal de fer la classificació. Així doncs, durant el dia es van realitzar les fases classificatòries que van ser preliminars per la posterior divisió d’equips en els diferents subnivells. Un cop finalitzada aquesta fase, van competir els equips per decidir les posicions definitives fins a arribar a l’últim partit on es va jugar la final. Mentre es celebrava aquest esdeveniment, va haver constantment una carpa on es repartia  meló i síndria  fresca on tots els jugadors podien menjar de forma gratuïta. Aquesta carpa va ser gestionada pels pares del club ISB.  A més, al principi del campionat es van donar un seguit d’aigües per tal d’assegurar una bona hidratació donat a que la temperatura era molt elevada. També, es van col·locar un seguit de carpes per tal d’encetar una bona quantitat d’ombra a l’hora que els jugadors sortien després d’haver acabat un partit. Per continuar, un cop finalitzats els partits, va haver una entrega de trofeus a càrrec de l’alcaldessa de Sant Adrià en la qual cada equip va rebre una ampolla de cava i, per aquells primers classificats, es va donar una copa acompanyada d’un formatge de la terra. Per últim, un cop finalitzat l’Open es va realitzar un sopar a Casa Carmen, Diagonal Mar, amb gairebé tots els competidors que hi van assistir.

 

Finalment, ens agradaria donar l’agraïment a tots els òrgans que van fer possible la celebració d’aquest torneig. Per una banda, agrair a l’ajuntament les facilitats atorgades en termes d’instal·lacions. També agrair el bon tracte i la gran col·laboració de tots els integrants que van donar el seu ajut del poliesportiu Marina Besos.  Agrair a la FECDAS el suport donat. 

I mes especialment a tots els integrants de la família Seitons,  TOTS, jugadores, jugadors, mares, pares, simpatitzants i col·laboradors que van fer possible situar aquest torneig entre els millors a nivell europeu.

De les mes importants col·laboracions al torneig, les mares.

ISB

© Departament HoqueiSub 2022