Noticies

02-07-2022
XXI Open International Hoquei Subaquàtic UWH Barcelona-Ciutat de Sant Adrià del Besòs

El proper dissabte  2 de juliol  a les 9h es celebra el XXI Open International hoquei subaquàtic UWH  Barcelona-Ciutat de Sant Adrià del Besòs. El lloc serà a les piscines del Poliesportiu Marina- Besòs de Sant Adrià.  L'organitza el Club Esportiu ISB de Sant Adrià amb l’ajut de la FECDAS i del Ajuntament de Sant Adrià.

   El proper dissabte  2 de juliol es celebra el XXI Open International hoquei subaquàtic UWH  Barcelona-Ciutat de Sant Adrià del Besòs.     El lloc serà a les piscines del Poliesportiu Marina- Besòs de Sant Adrià.  I organitza el Club Esportiu ISB de Sant Adrià amb l’ajut de la   FECDAS.

 Si penseu que no veureu res, ja que el hoquei subaquàtic es un esport d’equip que es practica al fons de la piscina, us he de dir que   aneu molt equivocats, aquest any hem aconseguit un equip de càmeres subaquàtiques i es podrà veure en directe per la pantalla que   posarem a la piscina i a més a més per streaming , si us connecteu al següent link es podrà veure en directe. Ara sí que no us ho podeu   perdre!.

VEURE EN DIRECTE, clicka aqui

Ens veiem a l'aigua