Noticies

30-05-2022
Esport i solidaritat

Caritas de Portbou destaca els valors de solidaritat dels prop de 50 esportistes i tècnics de la Federació Catalana d’Activitats Subaquàtiques.

Aquesta entitat benèfica fa esmena que les captures lliurades de peix de roca signifiquen un recurs important per a la seva tasca diària i va agrair molt l’aportació dels practicants federats de la pesca submarina.

Portbou ha acollit el Campionat de Catalunya d’Equips de Club de pesca submarina i han participat prop de 50 esportistes d’arreu de Catalunya.

El campió i medalla d’Or ha estat l’equip del club AES NEPTUNO format per Adrian González, Omar Tauste i Robert Domínguez amb 20.215 punts. Medalla de plata i sostcampions l’equip de CAVALLDEMAR format per José María Rodríguez, Antonio Sánchez i Gabriel Quiles amb 18.965 punts i medalla de bronze per l’equip del club CASEP format per Joaquin Jiménez, Erik Camino i Alberto Vázquez amb 15.900 punts.

La peça major del campionat solidari va ser un espet de 1,965 Kgrs de l’equip del club SKAPHOS format per Jordi Gispert, Daniel Fernández i Kike Costa.

Una jornada esportiva solidària que va dominar el bon ambient i amb un mar típic de la Costa Brava que va posar difícil les captures de peix fresc de roca per la beneficència.

Agrair a totes les Entitats de Portbou, Consorci port de Portbou, Ajuntament i Caritas que la seva cordialitat i aportació va fer que tot fos un èxit i un bon record per tornar aquesta preciosa vila.

Felicitats als premiats i agrair la col·laboració de tots pels valors demostrats !

Departament de Pesca Submarina

+ info: classificació

+ Info: galeria fotogràfica