Noticies

12-05-2021
Resum I Trofeu Ple de peix A.E.S.NEPTUNO

Aquest passat dissabte 8 de Maig es va celebrar el I Trofeu Ple de Peix de l'A.E.S.NEPTUNO en aigues de Creixell-Torredembarra. Aquesta competició va ser la primera despres de l'aparició del COVID i, per tant, esperada per tothom. Aixì es va reflexar en la participació, fins a 55 participants varen desbordar les previsions, tot i sabent que era una época dolenta per la temperatura de l'aigua i la baixa activitat del peix. L'afluéncia de gent i la bona feina realitzada per el club organitzador van fer que l'activitat fós una festa de la pesca submarina que tan hem trobat a faltar durant aquests mesos.

Nomès 20 participants van aconseguir puntuar en una competició en la que un peix amunt o avall donaria la victoria. En la categoria femenina van presentar-se dues dones pero no van poder puntuar, igual va passar en la categoria sub-23. Va ser la categoria veterans la que va estar mes renyida entre 1er i 2on classificat per 225pts. En la caterogia senior el primer va guanyar amb 3 peixos, perque us feu una idea del "gran impacte" mediambiental que supossa la pesca submarina de competició. 

Classificació final:

??Senior:

????Abel Corbacho

????Omar Tauste

????Oscar Soriano

??Veterans

????Frank Roales

????Pedro Rico

????Dominique Guirres

??Sub23

Categoria deserta

??Femení

Categoría deserta

 

????Espècies  – Omar Tauste 

????Peça major – Pedro Rico

????Sarg major –  Omar Tauste

Finalment varem poder entregar 25kg de peix fresc a la beneficéncia, a la ONG Juventut y Vida de Reus. Aquesta entitat dona de menjar a 180 persones cada dia i competicions d'aquest estil serveixen perque moltes persones sense recursos puguin menjar proteina de peix fresc un cop l'any almenys. Des de l'entitat ens agraixen enormement l'esforç dels participants per aconseguir peix fresc tant dificil de trobar per aquesta gent acostumada a menjar llegums, aliments envasats, etc.

 

Agraïm a Francesc Sentis (Regidor Esports Creixell) la col·laboració i al Port de Torredembarra l'ajuda per fer possible aquest campionat.