Noticies

15-08-2020
Confirmada la victòria d'Ana Lama i Eduardo Pérez al Campionat de Catalunya de fotografia Submarina 2020

Confirmada la victòria d'Ana Lama i Eduardo Pérez al Campionat de Catalunya de fotografia  Submarina 2020 de la FECDASque es va disputar el mes de juliol al parc subaquàtic del SES de Tarragona.

 

Després que, el comitè de competició del Campionat de Catalunya resolgués el recurs presentat per un dels participants, es torna a confirmar la primera posició aconseguida a la classificació general a l'equip format per l'Ana Lama i Eduardo Pérez, del club SPAS de Mataró, amb un total de 105 punts. La segona posició ha sigut per l'equip format pel David Marfil i Juan José Albarral amb un total de 94 punts, tots dos del CN Vilanova. En tercera posició amb un total de 93 punts, l'equip format pel Joan Barcià i Eva Cruz del club DEEPSub Sabadell. En quarta posició, amb un total de 85 l'equip format pel Toni Bertran i l'Albert Colomé del club MoLa Mola de Blanes. En cinquena posició l'equip format per Rafa Cosme i Xavier Lindo del club SuperDive Tossa, amb un total de 85 punts. En sisena posició amb 80 punts, el Lluís Masuet i la Cristina Garcia del club ADAS Cavall de Mar de BCN. En setena posició el JuanBautista i la Mercè Marsà del club TheBusseing Pallars amb un total de 32 punts. En vuitena posició el JoseMªBañez i la Sandra Muñoz del club DivingTime de BCN amb un total de 32 punts.
El medaller ha quedat repartit de la següent manera:
En categoria Temàtica; la medalla d'or pel David Marfil, la medalla de plata per l'Ana Lama i la medalla de bronze ha estat pel Joan Barcià
En categoria Close up/ Macro; la medalla d'or pel Rafa Cosme, la medalla de plata pel Joan Barcià i la medalla de bronze per l'Ana Lama
En categoria Peix sencer; la medalla d'or per l'Antoni Bertran, la medalla de plata pel LluisMasuet i la medalla de bronze per l'Ana Lama.
En categoria Primer pla de peix; la medalla d'or per l'Ana Lama, medalla de plata LluisMasuet i la medalla de bronze per l'Antoni Bertran.
En categoria Angular sense bussejador; la medalla d'or per David Marfil, medalla de plata Antoni Bertran i medalla de bronze pel RafaCosme.
En categoria Angular amb bussejador; la medalla d'or pel Joan Barcià, medalla de plata per l'Ana Lama i medalla de bronze pel David Marfil.
En categoria Millor Model, medalla per Eva Cruz.

 

Ana Lama i Eduardo Pérez, del club SPAS de Mataró