Noticies

15-05-2020
Convalidació autonomies llicencia de pesca submarina

Després de molts anys de dubtes per part dels pescadors submarins sobre la convalidació de la llicencia en altres autonomies hem realitzat aquesta infografia. Es una recopilació d’informació realitzada via federacions autonòmiques i en alguns casos els departament d’Agricultura autonòmics

Després de molts anys de dubtes per part dels pescadors submarins sobre la convalidació de la llicencia en altres autonomies hem realitzat aquesta infografia. Es una recopilació d’informació realitzada via federacions autonòmiques i en alguns casos els departament d’Agricultura autonòmics.

Les comunitats autònomes que no accepten llicències d’altres autonomies son:

–          Balears

–          Melilla

–          Ceuta

–          Andalucía

–          Canaries

 

Ens agradaria que totes les autonomies acceptessin les llicencies de qualsevol part del país, però, això no depèn dels governs autonòmics de cada comunitat.

Es possible que posteriorment aquesta publicació es facin canvis legislatius, si t’assabentes envia un correu electrònic al departament de pesca submarina pescasub@fecdas.cat i actualitzarem aquesta infografia. 

Aprofitem per recordar que la federativa es vàlida a tot el territori nacional i també don cobertura de pòlissa mèdica accidents i de RC a qualsevol part del món (si viatges has d'activar gratuïtament la pòlissa internacional enviant un email a info@fecdas.cat dient el país i el dies que estaràs de viatge).