Noticies

11-02-2020
HOQUEI SUB – TORNEIG DELS PIRINEUS 2020

Toulouse , 8 i 9 de Febrer.

Aquest cap de setmana la Selecció Catalana absoluta de Hoquei Subaquàtic de la FECDAS ha participat al Torneig dels Pirineus que s’ha disputat a la ciutat Francesa de Toulouse. Vint jugadores i jugadors,  han jugat als equips catalans,  van fer dos equips mixtes. El Catalunya-1 va participar en la categoria Top i el segon Catalunya-A, format per els mes joves amb algun veterà van prendre part a la categoria SubTop.

El dissabte es el dia de tots contra tots i el que treu millors resultats es posiciona per el diumenge poder jugar per les medalles. L’equip Catalunya -1 va quedar diumenge en la segona plaça i el Catalunya-A, va quedar en la cinquena, tots dos dins de les seves categories. Son llocs molt meritoris, ja que en aquest torneig participen els millors equips Francesos, i França es una potencia mundial dins del hoqueisub. Ha estat un bon torneig per preparar el camí de la Copa de Euroclubs d’aquest any.

Altres equips que van participar van ser el companys bascos de Nereidas i la Selecció Espanyola Femenina absoluta dins de la seva preparació per el mundial d’aquest any.

Departament de Hoquei Subaquàtic