Noticies

27-01-2020
🥇🥇🥇ENTREGA DE MEDALLES CAMPIONS DE CATALUNYA 2019

Dissabte 25 en el Museu Marítim de Barcelona.

El dissabte 25 és va fer la Cerimònia Entrega Medalles Campions Catalunya 2019 en el Museu Marítim de Barcelona, vam participar mes de 160 persones entre esportistes, familiars, amics i directius.

 🏆És va fer un reconeixement a Salvador Punsola lliurant-li el pin d´or de la FECDAS i una placa commemorativa de reconeixement de la feina feta a la federació com a President. Salvador Punsola ha estat vinculat a la federació com a esportista, President de club i en diversos càrrecs a la federació que va culminar el seu recorregut esportiu sent el President de la FECDAS durant 14 anys.

💦A tots els esports de la FECDAS, ens uneix l´aigua. I des del que ens uneix hem de treballar conjuntament per facilitar a través dels valors que transmeten els esports de les Activitats Subaquàtiques (natació amb aletes, hoquei sub, rugbi sub, apnea, busseig, …) el creixement personal dels nostres federats i apropar a la societat a les nostres activitats.

🌞Els esportistes premiats en el dia d’ahir, van formar part de les seleccions catalanes d’hoquei sub, pesca, apnea, fotografia submarina, vídeo submarí, natació amb aletes, fotosub en apnea, … i que van representar a Catalunya en competicions a l’estat espanyol i nivell internacional.

🖐Gràcies a tots pel vostre esforç i compromís.

💦SOM FECDAS .SOM ESPORT.